Blog jij graag?

 

 

 

foodblog

Heb jij  een passie voor eerlijke voeding? Deel je graag jouw inspiratie over bewust maar leuk en lekker leven?

Vindt je het leuk om nieuwe recepten te bedenken en te fotograferen, jouw ´art´ van voeding te delen, te schrijven over duurzame producten of alles wat past binnen de superfood lifestyle?

 

 

Voor de Superfoodlifestyle redactie zijn we op zoek naar enthousiaste redactrices.
Onze bloggers schrijven en fotograferen omdat ze het leuk vinden hun inspiratie en/of kennis met anderen te delen. Vrijwillig dus, al staat ´blogger´ natuurlijk wel leuk op je profiel, CV of portfolio ;-) . Zeker als schrijven je vak is of je er je vak van wilt maken. Heb je een eigen praktijk dan is dit een mooie manier om jezelf te promoten. We plaatsen altijd een link naar jouw eigen website en eventueel kun je je ook als partner bij ons aanmelden!

We bieden je een podium om je kennis en ervaring als portfolio in te zetten. Dus heb je interesse en kun je regelmatig (ongeveer 1 keer per maand) een artikel aanleveren, of wil je helpen bij de eindredactie, stuur dan een mailtje naar info@praktijkbuonappetito.nl (superfoodlifestyle is onderdeel van Buon Appetito), wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.