Weinig tijd? Maak kennis met DailyLift: een gezonde oplossing

 

Lieve lezers van Superfoot Lifestyle!sacha

 

Graag stel ik jullie voor aan Sacha Bol. Sacha komt bij het team van Superfoot Lifestyle en gaat schrijven over gezondheid en een geweldig product waar ze naar eigen zeggen ‘helemaal verliefd op is geworden’.

 

Sacha, wil je jezelf introduceren? wie ben je en wat doe je?
Ik ben Sacha Bol, 28 jaar en ik heb voeding en gezondheid gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Zes leerzame jaren gehad in Wageningen; van zowel de beta als de sociale kant van voeding en gezondheid.

 

Waarom wilde je je verdiepen in voeding en gezondheid?
Omdat ik zelf een lever en bloed afwijking heb. Ik zat op jonge leeftijd al met galstenen en de artsen wilde mijn galblaas eruit halen. Dat vond ik geen goed idee. Want dat neemt de oorzaak van mn galstenen niet weg. Met de hulp van een orthomoleculaire therapeut heb ik mezelf weer op de rit gekregen. Gezonde lifestyle; eten en drinken en goed aanvullen met voedingssupplementen.

 

Wat doet voeding volgens jou met je lichaam?
Wat doet voeding? Voeding is je brandstof. Verkeerde brandstof betekent (helaas niet) dat ons lichaam ermee stopt. Ik snap dat het vervelend zou zijn als ons lichaam stopt, maar we moeten toch signalen krijgen van ons lichaam dat wat we erin stoppen als brandstof niet goed is. Nou krijgen we die signalen ook wel maar niet iedereen begrijpt de signalen die ons lichaam ons afgeeft: minder energie, verkeerde vet/spier verhouding (overgewicht), of zelfs diabetes als gevolg van verkeerde brandstof. De soort brandstof die we erin stoppen maakt hoe je je voelt en dus ook hoe goed je je kan concentreren, werken, leuke dingen kan doen etc…

 

Wat is volgens jou het grootste obstakel voor mensen om echt gezond te leven?
‘Ik heb geen tijd’ Wij leven op dit moment in een maatschappij waarin de druk erg hoog is. We moeten hard en veel werken, misschien heb je kinderen die van school naar piano les en dan naar voetbal moeten, en/of familie en vrienden die graag met je willen afspreken. Iedereen die je nu spreekt heeft het druk. Iets waar veel mensen tijd besparen is met eten. En dat is zo jammer want het is zo belangrijk! Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik voeding ontzettend belangrijk vind maar koken niet echt mijn specialiteit is. Gelukkig heb ik een partner die dat heel leuk vindt en gezond eten ook heel erg belangrijk vindt. Puur, vers en makkelijk dat is wat we willen!

 

‘Ik heb geen tijd’ is inderdaad een veel gehoorde opmerking. Is er volgens jou een manier om mensen daarbij te helpen? Je gezondheid hoort toch eigenlijk op nummer 1 te staan?
Ja! Dat is het product waarvan ik je vertelde. DailyLift. Sinds mei heb ik een ontzettend makkelijk en lekker product mogen testen als aanvulling op gewone voeding, namelijk de DailyLift. Sindsdien ben ik verkocht en gebruik ik DailyLift de hele dag door.

 

 

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen in een paar leuke feitjes over de DailyLift. Het is een product met 59 superfoods (niet alleen goijbessen, maar ook gewoon spruiten, bessen, spinazie etc), het is verkrijgbaar in 2 smaken: Coolmint en Mixedberry. Mijn favoriet is de Coolmint, maar dat komt denk ik omdat ik ook altijd al groente shakes maakte en heel erg van de mint ben :)

Het zijn dus 59 gevriesdroogde groente en fruit in 1 product, alles is biologisch, glutenvrij, lactosevrij, vegan en er zijn geen smaakversterkers aan toegevoegd (dat vond ik heel belangrijk).

Er zitten ook probiotica is, dus dat is goed voor je darmflora. ORAC heeft het getest; 1 portie DailyLift geeft dezelfde hoeveel antioxidanten als 16 porties groenten en fruit. Ik heb nog nooit een product getest dat zo hoogwaardig was.  

 

s1

 

Ik neem het product elke dag! Met water of in mijn yoghurt/kwark, door een raw kwarktaart, door mijn dipsausjes die ik maak als er gasten over de vloer komen, in mijn saladedressing… noem maar op. Ook merk ik dat moeders om mij heen het fantastisch vinden voor hun kinderen, geen suiker houdende drankjes meer, maar dat de kinderen vragen om DailyLift. Echte fans dus net als ik. Voor mij heeft het mijn darmen meer rust gegeven, mijn haren en nagels zijn harder gaan groeien, heb meer energie gekregen, geeft sneller herstel na het sporten en ik merk dat ik de griep sowieso heb overgeslagen! Heel graag wil ik mijn ervaringen met jullie delen en ben heel erg benieuwd of jullie het product kennen en wat jullie ervaringen zijn.

 

Welkom in het team Sacha! Fijn dat je jouw ervaringen met ons gaat delen. Kunnen mensen jou nog op andere manieren volgen, dan in de blogs die je voor ons gaat schrijven?
Ja dat kan! Meer infomatie over het product of bestellen kan op www.jump2success.com en als je op autoshipment besteld krijg je 25% korting! Heb je vragen voor mij? Dan kan je me opzoeken op Facebook of Instagram!

 

 

 

 

Post navigation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *