Magnesium, het belangrijkste mineraal

Boekentip

 

Magnesium is het belangrijkste mineraal wat je lichaam nodig heeft! Net zoals je niet zonder water en zuurstof kunt, kun je ook niet zonder magnesium! Zoals we ‘vergeten groenten’ hebben, hebben we overduidelijk ook een ‘vergeten mineraal’.

 

Als je veel stress ervaart of niet in slaap kan komen, kan magnesium een uitkomst bieden!

 

Veel mensen hebben vandaag de dag last van een of andere allergie. Wacht even met chemische pillen slikken maar ga eerst eens magnesium toevoegen aan je lichaam. Kinderarts Marianne Mousain uit Frankrijk beschrijft in haar boek ´Magnesium´ dat 99% van de bevolking een gigantisch magnesiumtekort heeft opgebouwd, door onder andere het verarmde voedsel wat wij tegenwoordig kopen en eten.

Welke punten hebben depressie, hyperactiviteit, epilepsie,autisme en de ziekte van Alzheimer gemeen? Volgens dokter Mousain-Bosc: een abnormaal hoog magnesiumtekort. Deze kinderarts, tevens magnesiumspecialiste,vertelt hoe zij op een spectaculaire manier het dagelijks leven van hyperactieve, autistische, epileptische en spasmofiele kinderen heeft verbeterd met een behandeling op basis van magnesium, een “vergeten” mineraal, maar desondanks doeltreffender en veiliger in gebruik dan vele andere medicijnen.

In haar boek Magnesium, de oplossing verklaart zij hoe het tekort aan magnesium zich ontwikkelt en waarom het zo vaak voorkomt (75% van de bevolking heeft een gebrek hieraan), wie het aangaat en waarom het dramatische gevolgen voor onze gezondheid kan hebben.

Ontdek zelf in dit boek: • Welke ziekten behandeld kunnen worden met magnesium • Hoe men kan vermijden een hyperactief kind Ritalin® te geven • Welke voedingsmiddelen, rijk aan magnesium, ons van een goede gezondheid verzekeren • Welke vitamines en mineralen het rendement van magnesium verhogen • Welke speciale magnesiumproducten aan te bevelen zijn • Enkele smakelijke recepten voor de hele familie, rijk aan magnesium

Dit boek in een eenvoudige taal geschreven en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke studies, is tevens een ontroerend verhaal over talrijke genezingen. Daardoor is het een bericht van hoop geworden voor vele families.

 

 magnesium

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *