Pittige wortel gembersoep met kokos
Ingrediënten
• 500 gram wortels
• 1 ui
• 1 teentje knoflook
• 1 grote aardappel
• 1 blik kokosmelk
• snufje komijn
• 1 eetlepel rode currypasta
• 3 cm verse gember
• 1 theelepel kurkuma
• snufje koriander
• 2 tabletten groentebouillon
• 1 liter water
Bereiding
1. Schil de aardappel en snijdt deze in stukken samen met de wortels.
Zet een pan met water op en kook hierin de wortel en de aardappel gaar.
2. Hak een ui fijn en fruit deze in een andere pan met wat olijfolie en knoflook. Doe er een eetlepel currypasta bij. Vervolgens mag de kokosmelk en de groentebouillon erbij en laat dit zachtjes koken.
3. Voeg de gember, kurkuma, komijn en de koriander toe en blender het geheel tot een gladde massa.
4. Schep de soep in een kom, doe er een takje salie of ander vers kruid op als decoratie en smullen maar!
Definitely believe that that you stated. Your favorite reason appeared to be at the web the easiest thing to take into account of. I say to you, I certainly get irked at the same time as other folks think about worries that they plainly do not recognize about. You controlled to hit the nail upon the highest and also defined out the entire thing with no need sieffd-eects , other people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks!